Slumpad post: Fyra nätter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sångfåglar

| 2011-12-27, 13:44

Redan när Joel låg i magen sjöng vi en del (sådär som man gör med första barnet i magen). Sen har vi fortsatt. När Simon låg i magen tror jag vi var inne i en period då vi varje kväll sjöng Joel till sömns. Sen har det varit så till och från.

Senaste halvåret har jag använt olika sångböcker och sjungit för barnen på kvällarna. Trots all sång hemma och det faktum att de sjunger mycket på förskolan så har barnen inte sjungit så mycket. Visst har de spelat lite gitarr och sjungit Bockarna Bruse, men då har det snabbt blivit egenpåhittat och mer heavy-inspirerat.

Men årets luciafirande på dagis verkar ha startat något för helt plötsligt sjunger båda barnen. Massor!

Vi är mycket imponerad över hur pass väl de båda kommer ihåg texter och är hyfsat tonsäkra. Samtidigt intressant att höra hur de ibland bara härmat orden för då är uttalet lite si och så, men ibland faktiskt förstått och glömt det rätta ordet men använder en synonym. Språkutveckling är sååå coolt!

Mer sång till folket!2 kommentarer to “Sångfåglar”

  1. Marie says:

    Sång är som balsam för själen 🙂

Kommentera