Slumpad post: Örontrubbel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kråkes bokklubb

| 2011-12-28, 22:31

Vi har hunnit passera lite bokklubbar nu. Det började ju med Goboken när Joel var liten. Ganska snabbt slutade vi där och började i Disneyklubben ett tag senare. När den lades ner gick med i Gobokens Disneyklubb. Just nu vilar vi den för grabbarna gillar böckerna sådär bara. Kul dock att man får dem på CD-skiva oxå.

Istället har vi gått med i Kråkes Bokklubb och fick två böcker före jul (Kråkes vinterbok, Kråke firar jul). Oj vad uppskattade de var, både av mig och barnen. Ska definitivt fortsätta och se om de gillar alla böcker så mycket.En kommentar to “Kråkes bokklubb”

  1. HEJ!

    Kika gärna in på vår sida.
    Barnböcker som belyser känslor!

    VÄLKOMMEN

    hälsar Poppe-Lotta

Kommentera