Slumpad post: Hoppa rep
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nyårsafton

| 2012-01-01, 0:09

Vi har haft en lugn och skön nyårsafton. Provkörde den radiostyrda bilen som John(!) fick i julklapp. Barnen lyriska. Passade på att leka lite i barnrummet nu när det finns lite ytor (som dock snabbt fylls).

Åt rester till lunch, tittade på film, “Happy feet” och sen åt vi korv och makaroner till middag. Till kvällis skålade vi från en jätteflaska Pommac som köptes till förra nyåret (men aldrig användes av någon anledning).

Hela dagen har ackomanjerats av smällljud och vi kan ju lugnt säga att om vi hade haft hund hade vi inte varit kvar här. John var lite orolig för fiskarna men vi tror de klarar det utan större problem.

När barnen till slut kom till ro vid halv 10 glodde vi på film, “Something borrowed”.Kommentera