Slumpad post: Nörderi
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Liten utflykt

| 2012-01-03, 22:00

Idag var det min tur att vara hemma med barnen på jullov och John jobbade. Vi vaknade vid 8-tiden (barnen somnade efter 10 igår…). Lekte en timme före frukost och efter den började vi packa ihop oss lite.

Precis när vi skulle klä på oss ringde Tilda på och ville leka. Hon ville givetvis följa med och sprang hem för att ta på lite mer kläder. Hennes mamma hakade oxå på.

På morgonen var det riktigt mulet men lagom till att vi kom ut sprack det upp och när vi fikade sken solen från klarblå himmel. Härligt!

Barnen knallade på, klättrade, hoppade, gled på is och hade sig. I slutet hittade den en vattenpöl och först var de riktigt försikta bara för att bli modigare och modigare och till slut hoppade de runt med sina skor i den. Alltså dax att gå hem. Fötterna var dock överraskande torra när vi väl kom hem. Underbart nu när Simon är tillräckligt stor för att orka haka på!

Efter lunch och lite soft TV så gick Joel hem till Tilda och lekte två timmar. Jag och Simon lekte i lugn och ro. Båda barnen sov kvart i 7.Kommentera