Slumpad post: Holm, Gretelise: Krigsbarn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sova på dagen

| 2012-01-05, 22:09

Nu under julledigheterna har varken Joel eller Simon sovit på dagen de flesta dagar. Trots det är de ändå ganska pigga på kvällarna förutom vissa dagar då de är helt slut. Senaste dagarna har de dock varit trötta mitt på dagen och när John var hemma i måndags så somnade de av sig själva. Simon somnade 22:15 och Joel 22.25. Vaknade strax före 8 på tisdagen. Då var de dock knalltrötta på kvällen och somnade båda före 19. Igår var en mellandag utan att någon sov på dagen och de somnade mellan 8 och 9 tror jag.

Idag var vi och handlade på förmiddagen och efter en ganska sen lunch var vi alla trötta. Så vi somnade en stund i myshörnet. Sen var vi ute och lekte i snön och jag tänkte att de nog skulle bli rejält trötta efter 1,5 timme ute.

Icke. Just nu sitter de och leker i sitt rum. Hjälper inte att säga till och vi har inget att passa imorgon så de får väl hålla på.

En sak är säker iaf. Simon får sova max 20-30 minuter på dagis i fortsättningen.Kommentera