Slumpad post: Koll på augusti
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Är du tidernas rekrytering?

| 2012-01-07, 20:52

Kunde ju såklart inte låta bli ett test när jag såg syster yster delat det på facebook.

Nja, är väl svaret på titeln för jag är Den känsliga relationsexperten.

Om det finns någon som sätter andras väl framför sitt eget är det du. Och tack vare din ärliga och empatiska sida är du bra på att både leda debatter och hantera relationsproblem. Du kan ha svårt att erkänna det, men du är verkligen en känslig själ som inte gillar att vara ensam. Som tur är har du begåvats med en enastående social kompetens som gör att de flesta vill umgås med dig. Du ser allt här i världen ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv och abstrakt analys.

Motto: Det är mänskligt att fela.

Antar att de har ganska rätt i mycket trots att det bara var 20 frågor man svarade på.

Här hittar du testet.En kommentar to “Är du tidernas rekrytering?”

  1. John says:

    Precis som jag trodde… 😉

    Den lugna ledaren

    Genom din trygghetstörstande och noggranna sida är du ofta positiv till att hålla liv i gamla traditioner. För dig är det optimala livet lugnt, välorganiserat och balanserat. Eftersom du är målinriktad till tusen kan du framstå som något forcerad, men själv tycker du bara att du jobbar hårt. När du väl har bestämt dig för något slutför du det alltid framgångsrikt tack vare din välutvecklade koncentrationsförmåga.

    Motto: Har man tagit fan i båten får man ro honom i land.

Kommentera