English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Jobba hemifrån

| 2012-01-11, 9:26

Idag jobbar jag hemifrån igen.

Underbar lyx, men det blir sällan så många timmar jag rapporterar såna dagar. Dels har jag hård koll på hur mycket jag faktiskt jobbar, hårdare än på jobbet där man fikar och småpratar inom arbetstiden. Dels för att jag passar på att göra andra saker (hämta paket, blogga tex) och då hinner jag ju inte jobba så många timmar.

Eftersom vi har flex är det inte ett problem egentligen. Jag jobbar in de timmarna en annan dag, oftast då jag är på jobbet och inte hämtar.

Men en lyx är det att hinna göra sånt som man stressar fram i vanliga fall. Att jobba 80 % är fantastiskt!2 kommentarer to “Jobba hemifrån”

  1. Niklas says:

    Fantastiskt skönt att jobba hemifrån!

Kommentera