Slumpad post: Tre vagnar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Stockholm Triathlon

| 2012-01-11, 22:13

Har varit sugen länge. I somras körde en kompis och var lyrisk. Igår facebookade en annan kompis att hon nu var anmäld. Jag tvekade dock. 5 km löpning är inte mycket men mitt bäcken har ju bråkat med mig när jag börjat springa tidigare.

Funderade. Lockade några andra träningskompisar och helt plötsligt så har jag anmält mig.

26 augusti ska jag således simma 750 meter, cykla 20 km och sen springa 5 km. Ska bli superskoj!

Axa Stockholm Triathlon – here I come!En kommentar to “Stockholm Triathlon”

  1. […] jag mig till vuxenkurs i crawl men fick aldrig någon passande tid. Nu när jag anmält mig till Stockholm triathlon så fick jag lite eld i baken och 19 mars drar jag igång klockan 10.00 på Eriksdalsbadet. Ingen […]

Kommentera