Slumpad post: Kalashandling
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Wahl, Hillevi: Extremt kul!

| 2012-01-11, 12:59

Du kan, du vill, du törs!

Oj vad jag känner igen mig. Fast ändå inte på något sätt. Jag har svårt att sätta fingret på vad det är. Kanske är det att jag är lite splittrad till NMT. Jag förstår känslan Hillevi beskriver eftersom jag känner samma sak via crossfitpassen, men jag känner lite tveksamhet inför längden på passen, myggorna, snön och så vidare, lite väl extremt på något sätt. Som att man måste överdriva lite, vara lite värre än andra.

Samtidigt har jag bestämt mig för att testa en gång under 2012, för jag vill veta! Innerst inne tror jag att jag skulle älska det. Kanske är det oxå för att jag älskar crossen så mycket att jag inte vill hitta något annat som tävlar mot det. Kanske för att det skulle vara praktiskt väldigt svårt att kunna träna eftersom de inte har pass på någon passande plats.

Jag gillar boken och jag tror att den kan peppa många att våga. Funktionell träning är framtiden tror jag, våra kroppar behöver röra på sig. Om man sen kör NMT, crossfit eller någon annan form må så vara. Så länge man kan hitta den träningsform som får en att må bra, vilja träna, längta till passen, bli besviken när man av någon anledning inte kan gå på ett pass då är det bra.

Samtidigt hade jag önskat samma format som tex Tjocka Tanten rocker fett för åh vad mycket jag gillar det formatet! Den här är skriven i dagboksformat vilket funkar ok. I slutet är det lite mer faktabaserade sidor som beskriver hur man bör äta och vad NMT består av – bra!

Följer sen länge hennes blogg så detta var inga nyheter för mig eftersom hon i 1,5 år skrivit om sina upplevelser kring NMT. Nu har hon skapat en ny blogg, med fokus på extremt kul – NMT.En kommentar to “Wahl, Hillevi: Extremt kul!”

  1. […] Bloggaren Susanne på Jos blogg skriver om ”Extremt kul!” i dag. ”Oj vad jag känner igen mig!”, skriver hon och fortsätter. ”Jag gillar boken och jag tror att den kan peppa många att våga. Funktionell träning är framtiden tror jag, våra kroppar behöver röra på sig. Om man sen kör NMT, crossfit eller någon annan form må så vara. Så länge man kan hitta den träningsform som får en att må bra, vilja träna, längta till passen, bli besviken när man av någon anledning inte kan gå på ett pass då är det bra.” […]

Kommentera