Slumpad post: Jobbar hemifrån
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ett täcke

| 2012-01-12, 21:14

Våra läggningar är, som jag nämnt tidigare, sådär. Ikväll är en sån kväll när barnen inte riktigt vill komma till ro. Trots att jag nästan läst mig själv till sömns med en Findusbok och båda barnen är trötta så vill de inte sova. De bläddrar i böcker och tidningar. Hämtar lite fordon och leker med i sängarna.

Så kom Simon smygande, med knäna lite böjda sådär som man gör när man ska gå tyst. Han kunde knappt hålla sig för skratt. Trots att det var otroligt gulligt kunde jag hålla mig för skratt och sa att det var dax att krypa i säng. Fick följa med honom och stoppade om honom.

Så efter några minuter hör jag något igen. Ett täcke kommer smygande den här gången! Då kunde jag inte låta bli att skratta när jag hör Simon där under som fnissande ropar “Buh!”. Fångade spöket och la det i sängen.

Nu sover visst Simon enligt Joel som just tassade förbi för han ville sova i vår säng.

De sköter ju sig själva mestadels så det går ju att få lite saker gjorda.Kommentera