English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nattlinne

| 2012-01-12, 8:58

I somras var jag kaxig och lovade plagg hit och dit eftersom det är så roligt att sy! Först skulle tyger hittas, och mönster likaså. Sen skulle tiden finnas, och när den väl fanns såg hobbyrummet inte ut som ett syrum. Så fanns allt helt plötsligt och ett nattlinne till svärmor syddes under jullovet.

Igår levererades det i paket till henne så nu kan jag blogga om det. Enligt rapport via John passade det bra.

Mottagare: Svärmor
Mönster: Creative workshop 303, stl 42 la till på längden så det blir en meter totalt ungefär (efter önskemål). 
Material: Ribbad jersey med moln från Mrs Bao. Halsmudden från privatperson på fb. I ärmarna testade jag att sätta bambuvelour från Strömming som jag tror kommer värma skönt i ett kallt hus.Kommentera