English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pyjamas med fordon

| 2012-01-14, 23:52

Barnen växer så det knakar, och vissa pyjamasar har slitits ut (de som båda barnen haft) eftersom vi ofta myser i pyjamas hemma. Tyget till ärmarna köpte jag på syfestivalen förra våren och biltyget köpte jag i våras av Lilofant.

Skar ut delarna i början av oktober och sydde lite då, men sen blev det en paus på nästan tre månader. Galet vad fort tiden går, men nu är de klara och invigda. Storlekslappar på plats i både byxor och tröjor.

Barnen är ofta ganska varma på natten så därför gjorde jag korta byxor istället och jag tror det kan fortsätta bli så på pyjamasar.

Mottagare: Joel & Simon
Mönster: Egna mönster både byxor och tröjor. Storlek 104 och 116. 
Material: Biltyg från Lilofant. Ärmtyget kommer från E-slöjd. Mudden har jag ingen aning om. Gummiband till midjan är sån vanlig tunn.En kommentar to “Pyjamas med fordon”

  1. […] redan 1011) sytt klart en del av de saker jag påbörjade förra året men aldrig slutförde. Varsin pyjamas till grabbarna och ooga booga tröjorna. Var nära att slarva och skippa storlekslappar men skärpte mig till […]

Kommentera