Slumpad post: Min stat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fel barn somnade

| 2012-01-21, 22:13

Det blir sällan som man tror eller planerar med barn. Efter gårdagens familjens dag och tupplur i bilen hem var barnen uppe rätt sent och Simon somnade först strax efter halv 10. Vaknade gjorde de strax efter 7 idag och mitt på dagen var Simon hur trött som helst. Somna ville han dock inte.

Kvart i 7 la jag mig således och läste för Simon i hans säng (Karius och Baktus enligt hans önskemål). Räknade kallt med att han skulle somna snabbt och hade lovat Joel att han skulle få vara uppe och pyssla ett tag.

Simon vägrade dock somna när vi läst boken. Han ville leka. John kom in och meddelade att Joel somnat och att jag borde ta mig en titt.

Gick och kollade men hittade honom inte så jag fick fråga vilket rum. Hobbyrummet. Hm… Böjde på mig och där låg han, under arbetsbänken. Fixade iordning hans säng och drog ut honom. Han vaknade och blev helt förkrossad över att han inte hunnit pyssla något. Jag envisades dock med att vi skulle göra det imorgon istället. Inom 3 minuter så sov han djupt i sin säng.

Simon däremot somnade först efter 9.Kommentera