Slumpad post: Filmer vi sett
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lära mig Photoshop Elements

| 2012-01-24, 21:36

Nu har jag gett mig tusan på att jag ska lära mig Photoshop Elements (som John fått av sin syster). Googlade lite och hittade en genomgång på nätet som verkar bra. Nu är det bara att hitta tiden till det 🙂

Inser nämligen varje gång jag ska frilägga foton att jag avskyr att inte ha koll på vad som händer. Så ikväll har jag påbörjat del 1 där man skaffar sig lite bättre koll på arbetsytan – mycket nyttigt!3 kommentarer to “Lära mig Photoshop Elements”

 1. Syster Yster says:

  😀 Go Sue!

  Och när du har lärt dig grunderna kan jag rekommendera bildbehandla.se (en av Moderskeppets sajter 😉 ) för lite vidare tricks! Tyvärr tror jag inte de har någon direkt grundkurs där. Annars är Moderskeppet väldigt trevliga och duktiga när det gäller PS-utbildning! :mrgreen:

 2. Sue says:

  Ah, mycket bra tips!

 3. Syster Yster says:

  Hehe, ja du hittar länkar till dem lite varstans på min blogg… 😉

Kommentera