Slumpad post: Vilken färg är du?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Maginfluensa

| 2012-01-24, 18:45

Jodå, visst drabbades hela familjen. Alla utom jag kräktes men jag fick min beskärda del av illamående och andra typiska symptom. Fick dock tips på fejan om att ta tio vitpepparkorn och svälja hela, vilket jag såklart gjorde. Vet inte om det var därför ellet något annat som gjorde att jag inte kräktes.

John var totaldeckad mer eller mindre i 12 timmar och barnen något liknande. Som tur var kom mitt värsta efter att John piggnat på sig lite.

Nu har vi varit hemma måndag och tisdag. Simon har kräktes en gång igår och två gånger idag så han får vara hemma två dagar till. John känner sig lite hängig oxå och vabbar imorgon. Jag och Joel kör en vanlig onsdag 🙂

Tacksamheten över att ha både tvättmaskin och torktumlare är stor. Säkerligen 10 maskiner har körts sen natten mot söndag med diverse mattor, lakan, handdukar, snuttisar, täcken, kuddar och kläder.En kommentar to “Maginfluensa”

  1. […] avslutade januari med kräksjuka och vab 4 dagar, sen var vi friska och kunde åka till Säfsen enligt plan i fyra dagar. Veckan […]

Kommentera