Slumpad post: Första försöket
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lego-app

| 2012-01-30, 22:46

Härom veckan hittade jag en lego-app som jag laddade hem till paddorna. Snacka om succé hos killarna. De kunde knappt slita sig. Enda nackdelen var att det gick rätt fort att spela klart spelet. Sen kan man spela men man får inga fler belöningar eller utmaningar tyvärr.

Så jag tyckte det var lite trist men inte barnen. De spelar till och från och tycker det är jätteroligt med de olika fordonen de kan bygga ihop, men visst är nyhetens behag över. Inte ett spel som håller i längden, det gör ju å andra sidan riktigt lego 🙂

Det är roligt när de båda spelar samma app samtidigt och man ser hur de sneglar på varandra utan att låtsas om det riktigt. Ibland märker man att den som ligger efter blir lite stressad och frustrerad. Märker jag det försöker jag peppa lite så att det blir roligt att jaga ikapp istället.

Pappas appar har skrivit en recension. Han fick starta om när han välte en av bilarna men vi har lyckats hamna upp och ner med helikoptern och då kunnat hamna på rätt köl genom att trycka både på helikopterknapp och få bilknappen.

 Kommentera