Slumpad post: Kvällste och macka
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Babylyssnaren borta

| 2012-02-06, 12:09

Vi Jag packade upp det mesta direkt i torsdags kväll, men hade lite saker kvar i bland annat teknikväskan. När John hade tömt den så undrade han om jag tagit babylyssnare. Det hade jag inte.

Joel som stod i kulisserna lät lite skojigt så vi frågade honom, men han visste minsann ingenting. Vi anade dock ugglor i mossen och började leta lite och efter en stund hittade vi ett mystiskt paket.En kommentar to “Babylyssnaren borta”

  1. […] och många paket. Givetvis hittade jag pennor, pärlor och andra pysselsaker som Joel packat in. Lyssnaren visst vi ju sen tidigare, men det fanns några överraskningar faktiskt. Vardagen | bus, Joel, paket, städa | Trackback […]

Kommentera