Slumpad post: Små godnattsagor med Mulle
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En favorit

| 2012-02-09, 19:24

Kan nog inte beskriva hur mysigt jag tycker det är att lägga barnen. Hur arg, trött jag än varit, eller hur jobbiga, arga, sura, trötta barnen än varit så sker det något när vi landat i myshörnet.

Tandborstningen brukar gå fint numera, men pyjamas sådär så barnen sover ibland i sina vanliga kläder 🙂

Jag eller barnen har valt ut vad vi ska läsa och vi kryper ner under täcket och makar oss tillrätta. Mmm… ren och skär lycka faktiskt. En underbar liten knodd på varje sida. Båda barnen lugnar ner sig snabbt och lyssnar väldigt bra på sagorna vi läser. Nästan oavsett hur långa de är så ligger de still och lyssnar.

Tyvärr blir jag extremt trött ibland och nästan somnar, utöver det är det bland det bästa jag vet!Kommentera