Slumpad post: Titta på träd
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Marklyft

| 2012-02-09, 23:25

Igår på crossen var det fokus på marklyft. Före jag fick loss låsningen i höften kunde jag inte göra dem utan att få ont som tusan så jag stod över och körde andra övningar.

Senaste gångerna vi kört marklyft har jag testat och försökt få in rätt teknik men sen inte vågat köra så tungt i woden.

Igår testade jag upp till 70 kg på teknikgenomgången och det kändes kanon,så på woden körde jag 50 kg. 21-15-9 stod på tavlan, med marklyft och burpees. Sjukt jobbigt men jag klarade alla repetitioner utan att det gjorde ont en enda gång! Så himla underbart!!

Helt helt slut på kvällen och natten, som i början när jag crossade. Idag har benen varit trötta och först nu på kvällen börjar jag känna lite lagom träningsvärk. Undrar hur det kommer kännas på lunchpasset imorgon…Kommentera