Slumpad post: Spegel i sprithyllan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hemma med båda

| 2012-02-10, 21:23

Joel hostade fortfarande lite på onsdagkvällen så vi kände att det var lika bra att han fick vara hemma en dag till. Torsdag = min dag. Simon fick oxå stanna hemma så vi njöt av lite sovmorgon. Sen pysslade och lekte vi ett tag.

En stund före lunch samlade jag ihop dem och fick på lite kläder så att vi kunde gå till bilen. Lycka när det stod en kranbil och lyfte bort de gamla dörrarna.

Vi kom iväg till slut med slutstation Farsta Centrum. Inledde med besök på BR leksaker där de fick önska saker för framtiden och även välja några billigare saker som vi köpte.

Sen till favoriten – sushistället – för lunch. Simon ville dock ha hamburgare så vi beställde och tog sen en runda in på Mcd. Kvinnan på sushistället hade under tiden dukat fram vårat på ett bord – hon är helt suverän och har sen ett tag tillbaka full koll på vad vi vill ha 🙂

Simon ångrade sig så jag fick köpa några extra risbollar och till slut kasta burgaren. Faktiskt en ganska lugn och sansad lunch. Vi gick sen vidare till Bokia efter lite hiss- och rulltrappsåkning. Där bläddrade barnen i massa böcker och jag strosade runt med ett vakande öga.

En mycket lyckad utflykt!Kommentera