Slumpad post: Weekender bag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inte så kallt

| 2012-02-10, 16:27

Imorse var det visst typ – 20 grader, men precis som förra veckan så höjdes temperaturen lagom till vårt lunchpass och det var nog 8-10 minusgrader vilket är helt okej.

Vi tre var alla eniga om att vi klätt oss för varmt faktiskt.

Idag körde vi 21-15-9 med knäböj, halva burpees och armhävningar och la in lite mountain climbers mellan övningarna i stigande ordning istället 5-10-15. Klart på mindre än 10 minuter så vi körde en tabata med plankan – favorit i repris.

Idag bjöd solen på underbart ljus ute och det var verkligen att ladda batterierna.

Lite sämre kändes det när det visade sig att rulltrappan i Skarpnäck bara gick neråt när jag skulle hem, kånkandes på träningskläder, laptop etc. Men bara att se det som ett bonuspass! Benen är nu i stort behov av vila några dagar.Kommentera