Slumpad post: Tipsare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skidskola

| 2012-02-12, 0:00

Skidor och pjäxor kördes ut till stugorna så vi provade dem såklart redan på söndagkvällen när vi kommit fram. Båda barnen väldigt entusiastiska. De passade fint. Dock ville ingen gå på någon skidskola.

Vi åkte dock till backen i lagom tid till Joels skidskola och efter att ha pratat med skidskoleläraren så ville han iaf visa sina pjäxor för henne, så på tisdagen var vi där igen och då hängde han med hela passet. De inledde med lite kort glidande och så fick han direkt åka knapplift. Efter en inledande vurpa så gick det hur bra som helst. De tränade på att åka som en glasstrut och de flesta hade någon liten mojäng fram på skidorna som gjorde att de satt ihop.

Klart imponerande hur Joel lyckades hålla balans och styra till och från.

Sista dagen följde han med på ett åk med gruppen efter en del övertalning men sen räckte det. Han ville dock ut och åka utanför stugan både morgon och kväll så jag antar att vi nästa år är fast i skidåkningsträsket 🙂

Simon totalvägrade. Han provade sina pjäxor, that’s it.

Nackdelen med skidskolan var att det blev lite stressigt. Klockan 13 skulle man vara där och då skulle man ju ha ätit innan och man ville ju göra något före… Men vi är glada att vi testade (eller att Joel testade).Kommentera