Slumpad post: Vattenlek
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kardemumma i bullen?

| 2012-02-17, 21:35

Idag när jag och Joel skulle köpa lunch så föreslog jag att vi kunde köpa nuggets och en hamburgare och dela på dem. Joel gick med på det. Sen fick han syn på bullarna och chokladbollarna. Jag sa att han fick välja en av dem.

Efter en stund så kom han med förslaget att vi ju kunde köpa en av varje och dela. Jag förklarade då att det brukar vara kardemumma i bullar och att jag inte tål det. Jag sa dock att han kunde få en bulle och jag kunde köpa en chokladboll som han kunde få smaka av. Det gick han med på.

Så när vi har beställt och ska betala så hör jag Joel.

– “Är det kardemumma i bullarna?” säger Joel högt till kassörskan som tyvärr inte hör.

Joel upprepar frågan men hon hänger inte med. Jag förklarar och hon säger att hon inte vet.

Jag tackar Joel efteråt och ler fortfarande inombords av hans omtanke.Kommentera