Slumpad post: Tvätt ute
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Syfestival

| 2012-02-17, 20:41

Idag var det återigen dax för Syfestival och jag hade tagit ledigt från jobbet. Simon vaknade urtidigt och snörvlade. Jag och John hade redan funderat på det scenariot så vi hade lösningen klar. Joel följde med mig.

Eftersom jag har enormt mycket tyg redan så tänkte jag inte köpa så mycket. Joel var såklart eld och lågor och fick köpa garn att pyssla med, plus lite annat på slutet. Han pekade på många tyger och flera jag hade funderat över slog jag till på.

Vi åt lunch, men Joel dissade både burgare och nuggest och högg till slut in på bullen. Joel var mycket fundersam över varför det var speglar i taket.

Han fick testa på att väva, iaf sitta där och jag förklarade lite. Damerna i montern var nog lite skeptiska.

Jag hann hälsa på flera av de jag handlar tyger av, alltid lika trevligt. Träffade även på ett par sytokar och bytte några ord. Annars höll jag mest koll på Joel som skötte sig exemplariskt (i princip) under det 3-4 timmar vi var där.



Kommentera