Slumpad post: Agil dag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mössor och halskrage

| 2012-02-23, 22:01

Idag när jag vabbade lyckades jag äntligen får klart ett par mössor och en halsring till Cia och hennes butik. Har fnulat lite med mönster och sånt så det har tagit tid men imorgon ska hon få dem. En halskrage blev det oxå men den fick inte vara med på bild.

Sen får vi se om det är någon som vill ha en fin vårmössa i dessa fantastiskt fina tyger. Spännande helt klart!

Mottagare: Cias butik.
Mönster: En egen ritning till slut.
Material: Nyckelpigor inköpta från Strömming.6 kommentarer to “Mössor och halskrage”

 1. cia says:

  hurra för dem. Såå fina!

 2. Sue says:

  Tack! Nästan så jag vill ha en av varje själv 😀

 3. Marie says:

  Hej Sue, Vad duktig du är, du gör så fina kläder. Har du egen firma?

 4. Sue says:

  Tack Marie! Nä, ingen egen firma. Kör på hobbyverksamhet tror jag. Är det första jag säljer faktiskt så inte brytt mig om att kolla så mycket utan bara hört lite hur andra och gör. Verkar inte vara lönt med företag förrän man säljer för ganska mycket och det har jag inga planer på. Syr mest för att det är roligt 🙂

 5. […] I tisdags var jag hos Cia på massage och där låg de, mössorna. […]

 6. […] jag sydde mössor till Cias butik i våras så nämnde John att han gärna skulle ha en molnmössa. Jag sydde en efter hans önskemål. Den […]

Kommentera