Slumpad post: Fokus 2017
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ordens magi

| 2012-03-08, 23:12

Igår släpptes ytterligare en app där jag varit lite inblandad. Den här gången har jag hjälpt till med översättning och appens titel är  mitt förslag “Ordens magi”. Den heter Word Wizard på engelska men tydligen ungefär The magic of Words på franska så det var inte så svårt 🙂

Har även fått vara med och testa beta-versioner lite och vissa saker har jag kunnat hitta och påpeka. Roligt!

Som gammal språkteknolog tycker jag såklart att den här är ascool! Barnen gillar den oxå och jag tror att de kommer gilla den mer och mer allteftersom de blir intresserade av stavning framöver. Just att kunna sätta ihop bokstäver och få dem upplästa för sig. Fränt.

Här hittar du appen.
Här kan du se vad PappasAppar tycker.Kommentera