Slumpad post: Lägga golv
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Min bror på TV

| 2012-04-02, 12:58

Förra sommaren berättade min bror att Fredrik och Filip hade kommit hem till honom och intervjuat honom i egenskap av matematiker. Jag fick inte riktigt klart för mig exakt vad det gällde och det hela lät väldigt märkligt.

För några veckor sedan började programmet “Får vi följa med?” där han skulle vara med och ju mer vi såg desto oroligare blev vi å min brors vägnar. Att göra sig roliga på andras bekostnad är liksom deras grej och det brukar sällan sluta till de medverkandes fördel.

I måndags gick sista programmet i serien och det var tydligen där han skulle vara med. Vi hade precis kommit tillbaka från ett besök i Halmstad och dagen innan hade vi varit hemma hos bror med familj.

Det visade sig att i programmet hände något ganska osannolikt och de ville ta reda på exakt hur osannolikt det egentligen var – för detta behövdes en matematiker och tydligen föll lotten på min bror. De filmade hur de gick upp för gatan utanför huset där vi bara dagen innan hade varit ute och cyklat med Joel och Simon – mycket märkligt att se. De ringde på dörren och min bror dök upp i rutan. De ställde sina frågor och han gav sig på uppgiften vid “svarta tavlan” som han har hemma och kom till och med fram med ett exakt resultat. Allt gick mycket bra och han gav ett såväl sympatiskt som avslappnat intryck. Skönt.Kommentera