Slumpad post: Tre positiva saker, dag 1
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dagen idag

| 2012-04-02, 22:41

Vi gick upp vid 6-tiden jag och John. Satte oss vid köksbordet och åt frukost och kom överens om att Joel som snörvlat hela dagen inte skulle gå till dagis. Det föll på Johns lott att stanna hemma.

Jag drog till jobbet och var effektiv några timmar, sen småsprang jag ner till Eriksdalsbadet och plumsade i bassängen där vi höll på över en timme idag. Kände ett munsår börja muttra. Tillbaka till jobbet för snabb lunch och lite möten. Hann ansöka om semester dessutom, och tidrapportera för mars.

Drog hem vid 4-tiden och gick förbi förskolan och sa att barnen kommer imorgon och hämtade vablapp. Såg anslag om att de ska ha med påskutstyrsel på onsdag, så nu på kvällen har vi funderat lite. Blir att greja imorgon.

Efter middagen vid 5-hugget så var det cykling som gällde. Barnen på två- respektive trehjuling och vi på sparkcyklar. Strax före sju gick vi in och barnen fick kvällis. Jag läste om Mamma Mu och sen stack jag och tränade. John tog emot Linas Barnkasse som vi ska utvärdera.

Nu är det hög tid att skriva dagbok och sova. Munsåret är ett faktum. Har inte solat, känner mig inte så stressad så det kanske är en dunderförkylning på g…Kommentera