Slumpad post: Bad i Kornsjön
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mer sköldpaddor och giraffer

| 2012-04-03, 10:09

Köpte en kort bit av varje på syfestivalen och ångrade mig sen att jag inte köpt mer.

Så helt plötsligt bestämde de (mina små)sig av någon anledning för att lägga ner sin verksamhet och det spreds i sytoksgruppen. Vips hade jag beställt för det var ju väldigt billigt och väldigt mysiga tyger.

Tunna sommartröjor tror jag det blir.3 kommentarer to “Mer sköldpaddor och giraffer”

  1. […] Jag Mönster: Egenpåhittat Material: Sköldisar från mina små. Vardagen | pannband, sy | Trackback | […]

  2. […] tog mig i kragen och gjorde som halskragarna, fast mycket kortare. Först en vit och en i girafftyget, för att Cia skulle få utvärdera. Hon blev förälskad i girafferna så jag sydde direkt fem […]

  3. […] ju sköldpaddetyget billigt och gillar det tunna härliga tyger. Barnen fick snabbt korta byxor (som jag nu inser att jag inte […]

Kommentera