Slumpad post: Måla dörr
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Övningar

| 2012-04-03, 22:08

Jaha så var det dax för lite övningar för att komma tillrätta med bröstryggen och den domnande armen. Carin visade mig tre maskiner i gymet (dra mot mig, dra neråt, dra ute) och var väldigt tydlig med att gymet ska gå i första hand, passen får komma sen. Jag räknar helt enkelt inte crossen som några pass då tänkte jag.

  • Sitta på en stol och sträcka ut bakåt med armbågarna utåt.
  • Sitta på en stol och vrida åt en sida.
  • Stretcha armen sittande, armen utåt i 90 grader, underarmen uppåt 90 grader, fäll ner armen 10 gånger.
  • Stretcha framsidan genom att hålla i dörrpost (på olika höjder) och vrida kroppen från armen.

Precis före jag gick ropade hon tillbaka mig och ritade en figur på min hand.

– “När du ser den så ska du tänka på hållningen” sa hon och tittade förmanande på mig.

Oj vad bra det har funkat! Ska dit på torsdag igen.Kommentera