Slumpad post: Kapten Kalsong
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Muttrar

| 2012-04-19, 11:33

Idag har förmiddagen varit fullbokad. Vi lämnade barnen tillsammans vid 8 för att sen ha utvecklingssamtal för Joel. Inga konstigheter, han är en påhittig kille som busar ibland.

Sen stack jag och lämnade bilen för att våra sommardäck nu kommit (lämnade gamla sommardäcken förra veckan och beställde nya). Knallade 100 meter bort till Carin för att få en behandling (laser, knådning och nålar). Börjar lossna en hel del nu. Längtar efter att få bort allt bara, tålamodet börjar tryta.

Sen tillbaka för att hämta bilen. Då visar det sig att de letat igenom bilen efter muttrarna. Ah, just ja, muttrar har vi i en burk i garaget. De lånade mig en tantcykel och vips hade jag hämtat dem och de kunde sätta på sommardäcken på bilen.

Snabb sväng till Hemköp för att handla lite, sen hem och nu är det dax att jobba så jag får ihop lite timmar den här veckan – familjens dag igår tog oxå lite av flexkontot.Kommentera