Slumpad post: Tidig morgon
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sy en BH

| 2012-04-19, 13:25

Ja inte har jag lyckats få till väskan i förra sew alongen (eller den före det)men saker finns så det ska bli av någon gång. Vill dock inte missa nästa sew along som är bh. Denna gång är det inte Karin som håller i det utan en tidigare deltagare, Malin som har sytt underkläder massor tidigare.

LG Sömnad har hon gått kurser hos och handlar sina prylar av så hon fixade fram 10% för oss som är med. Underbar service av Lisa som har företaget. Jag mejlade i helgen och sa att jag skulle vara med, vilken modell jag ville sy (men utan vadd), vilken färg på tyg och att jag redan hade trosmönster av henne men ville ha tyg. Fick svar och dagen efter hade hon lagt det på lådan och igår kunde jag packa upp.

Ska bli enormt spännande detta. Känns lite mer som jag. Väskan behövde så mycket plats att skära ut att det går åt en lång obruten tid. Denna är plottrig och pillig men går att ha igång hela tiden.

Vi får väl se. Kanske blir det bara något jag lär mig saker på men sen inte kan använda, eller så är det något jag vill fortsätta med. Billigare än riktiga blir det iaf, om man bortser från jobbet…4 kommentarer to “Sy en BH”

  1. Cattis says:

    Sy en BH??? Herregud Susanne du är galen.. Ska bli spännadne att se 😉 Kan du visa en bild sedan 😉

  2. Sue says:

    Ja, lite galen är jag. Men jag har ju inga galna projekt på jobbet så något galet måste jag ju göra!
    Får fundera på hur man kan ta bilder på den efteråt 😯

  3. […] av de sew-alonger jag hoppade på var bh-sömnad. Jag fixade material, och ritade av mönster. Sen skar jag ut i ett annat tyg och provsydde kupan. […]

  4. […] typ ett år sen snart hoppade jag på en bh-sewalong och gjorde som vanligt alla inköp, ritade mönster och sen fastnade jag. Sakerna köpte jag från […]

Kommentera