Slumpad post: Leende
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pizza vid Flaten

| 2012-05-11, 22:23

Efter Simons kalas för någon helg sedan så var vädret fortfarande så härligt att vi inte ville gå in så vi beställde pizza, packade in oss och lite saker i bilen. Sen hämtade vi pizzan och drog ner till Flaten.

Hela stranden för oss själva hade vi – helt suveränt. Jag, John och Simon högg in på pizzan och Joel kastade stenar. Underbart att göra en sån här lite spontan utflykt. När vi packat ihop oss för att gå hem pekade John på en liten bäck och vips så var Joel på väg att undersöka var den kom ifrån och Simon var inte sen att haka på. Sen hittade de vitsippor och började plocka så det tog sin lilla tid att ta sig tillbaka till bilen.

På kvällen ville båda barnen åka tillbaka till Flaten så det lär bli repris på detta.Kommentera