Slumpad post: Bra val
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Middagsfridskassar

| 2012-05-13, 22:10

Efter att ha kört mataffärens middagskasse (numera cooponline) ganska mycket så har vi testat Linas barnkasse ett par vändor (gillar) och så fick vi något erbjudande från Middagsfrid och slog till. Fick extrakassarna för halva priset så vi passade på att testa allihopa.

Det var många kassar som kom i tisdags och Joel hjälpte till att packa upp dem (Simon sov).

Fredagsmyset körde vi i fredags (chips, dricka och choklad) tillsammans med Robin Hood. Mycket uppskattat! Jag tror dock att vi kommer köpa vårt eget fredagsmys men jag gillar att möjligheten finns.

Bakkassen har vi testat matmuffinsen och de var mycket goda. Gillar och jag tror att vi kommer slå till på denna kasse igen. Smidigt sätt att testa nya recept.

Frukostkassen och fruktkassen är båda bra men jag gillar att bestämma själv vad och hur mycket. Lätt att något glöms bort och slängs.

Själva huvudkassen var bra. Fortfarande mycket hackande men vi har nog vant oss nu plus att barnen är större så det är enklare att få lite mer matlagningstid. Blir fler gånger helt klart.3 kommentarer to “Middagsfridskassar”

  1. sandra says:

    Vi kör City gross kassen…supernöjd! 😛

  2. Sue says:

    Just ja, såg att de oxå börjat. Tror Hemköp planerar liknande. Vi tänker nog testa runt lite här och var 🙂

  3. […] några veckor sen köpte vi “bakkassen” från Middagsfrid men har inte hunnit med att baka något än. Förrän nu. Idag tog Simon och jag tag i det och […]

Kommentera