Slumpad post: Uppdaterat schema
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kjol till mig

| 2012-05-19, 23:26

Sandra undrade om inte jag kunde sy en enkel kjol till henne. Självklart! Började leta mönster och tyg. Hittade ett mönster som Sandra tyckte var ok. Ville såklart testa det på mig först så jag tog ett mysigt velourtyg och klippte ut. Bara för att utmana mig själv så gjorde jag fickor på min (Sandra vill som tur är inte ha några fickor). Utan fickorna hade det gått mycket snabbt men nu blev det lite fnulande. Ville nämligen testa att köra täcksöm från utsidan. Har sett många sytokar göra det på barnbyxor.

Första fickan blev riktigt ful (glömde först fälla ner pressarfoten och sen drog jag nog i tyget så det blev hoppstygn) men den andra blev supersnygg tycker jag själv.

Försökte fålla nederkanten med fållningsguiden men det var för krångligt att sy över alla sömmar så jag la ner väldigt snabbt och räddade upp det fula med namnlappen (som jag ändå råkat glömma).

Det blev helt enkelt en lärokjol 🙂 Superskön är den så jag lär använda den!

Mottagare: Jag själv
Mönster: Burda Style nr 10/2011, modell 104, strl 44.  
Material: Fantastiskt mjuk bambuvelour från Strömming design från tiden före jag bloggade om tyger. Mudden minns jag inte (och orkar inte leta). 2 cm vit resår.4 kommentarer to “Kjol till mig”

  1. sandra says:

    SUPERBRA 🙂 tur jag är en enkel flicka som inte behöver några fickor 😉

  2. Sue says:

    Eller hur!

  3. sandra says:

    😆

  4. […] nu när den är klar är jag riktigt avis och jag har ju dessutom hunnit använda min kjol en hel del så det blir definitivt fler kjolar i […]

Kommentera