Slumpad post: Konstigt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pixibox: Kalas

| 2012-05-26, 23:47

Ännu en fantastisk liten pixibox. Jag skulle vilja ha hur många som helst och jag skulle vilja veta hur de sitter på Bonnier Carlsen och funderar över möjliga framtida boxar. I sommar kommer iaf Semster och den kan jag tänka mig följer med på många resor i sommar hos många familjer.

Böcker som är med denna gång: Emilias present, Babsan fyller år, Knisen & Knåkan har tårtkalas, Elefantungens födelsedag, Ville & Vilda – Vem ska ha tårtan?, Födelsedagstårtan, Födelsedagspresenten, Freja fyller år, Bo firar födelsedag och Snurrans födelsedag.

Många roliga böcker och de flesta var nya för oss så vi passade på att läsa dem under våra kalasveckor. Dessa tillsammans med kalasen har gjort att Joel är helt fixerad vid att prata om sin födelsedag och sitta kalas.

En finfin present till någon liten knodd 🙂Kommentera