English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nationaldagen

| 2012-06-06, 20:46

Barnen hade koll på att det var Sveriges dag idag. De hade pratat om det på förskolan igår och om hur många olika språk de kunde totalt sett. Joel försökte upprepa men hade inte full koll.

Jag frågade på fb-gruppen var övriga på förskolan firade och fick till svar att det var Brandparken som gällde. Googlade och hittade all info som behövdes (12-15. ).

Så idag efter lunch packade vi ihop oss men jag märkte på ett tidigt stadium att John inte var så upplagd och när jag föreslog att han skulle stanna hemma tog det nog bara en nanosekund för honom att acceptera 🙂

Strålande sol, lagom folk, uppträdande, korv, godis, brandbil, poliser, brandmän, dagiskompisar, loppis och ballonger. Det skulle kunna sammanfatta tillställningen rätt så bra.

Roligast är att se hur social Joel är. Han pratade med brandmännen, han jagade ifatt poliserna och han blev kompis med clownen blomma. Simon var lite trött och höll sig nära mig men ville gärna vara med på allt Joel hittade på.

Gulligast var när vi stod i ballongkön och Joel fick två tjugor för att gå och köpa två bullar. Simon knallade direkt efter och vips såg jag hur även han höll i en tjugolapp så Joel hade delat med sig. De beställde var sin bulle och fick sen bulle och pengar tillbaka. Oj vad det var glada för pengarna de fick.Kommentera