Slumpad post: Livet är nu
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skavsår

| 2012-06-11, 21:44

Jag trotsade förkylningen i helgen och genomförde de tester jag kör i trainalongen. Skönt att känna att snart tre år av träning har gett lite resultat på vissa områden. Pga förkylningen gav jag inte 100 % utan hade kunnat pressa mig ännu mer, så förbättringen i augusti borde vara stor.

Plankan: 89 sekunder
Jägarvila: 73 sekunder
Situps: 100
Knäböj: 55
Armhävningar: 10 på tå

Eftersom jag delade upp dem så bytte jag aldrig om. Att jag skulle klara så många situps som jag gjorde hade jag inte riktigt förväntat mig så jag gjorde dem i vanliga byxor på en trasmatta. Ingen bra kombo skulle det visa sig för nu har jag ett fint skavsår i trakten kring svanskotan och det kändes när jag på jobbet skulle visa hur en situps ska göras.

Blir nog inte situpsutmaning på ett par dagar tror jag. Lyx att kunna bestämma 🙂Kommentera