Slumpad post: Det går undan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nattuggla

| 2012-06-19, 23:09

I eftermiddags så somnade Joel en bra stund i vår säng vid ett oövervakat tillfälle. Det resulterade i att han var ganska pigg på kvällen så när jag kom hem från löprunda (!) var han vaken och jag frågade om han ville komma ner och äta lite. Det ville han, och dricka blåbärste.

Sen kom vi på att det ju faktiskt var fotboll på TV, och att sverige spelade. Joel ville titta och jag tror det kom ungefär fem frågor i minuten (resten av tiden försökte vi svara på frågorna).

Vem är det som har gula dräkter? (sverige) Vilka har blå dräkter? (domarna) Vilka har gröna dräkter? (svenska målvakten) Vilka har svarta dräkter? (fransk målvakt) Varför är det ljusgrönt och mörkgrönt? (gräset) Varför spelar de så länge? Vad är det där vita? (bollen) Vem är Zlatan? Får domaren ta bollen? Varför har han en visselpipa? Vad är det där för tavla? (vid bytet) Varför har de flaggor? (linjedomarna) Varför har han en klocka? (domaren) Varför är de röda på baksidan? (skorna) Varför har han handskar? (målvakten)

Och så vidare ända tills han helt plötsligt säger att han är trött och vill sova. Jag följer med upp och sjunger trollmors vaggvisa två gånger. Sen sover han sött.3 kommentarer to “Nattuggla”

 1. sandra says:

  😆

 2. Det låter som om att du har en “typ” fyraåring hemma, du också? Jag svär att det blöder ur öronen på en ibland 🙂

  Trevlig midsommar!

  • Sue says:

   Jepp, ibland garvar man mitt i det hela bara för att det är helt GALET hur många frågor som kan komma.

Kommentera