Slumpad post: Färgglad resår
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fullt upp på Farsta

| 2012-06-26, 16:47

När vi lämnade Flatenbadet beslöt vi oss för att åka till Farsta och handla lite pyssel i detta regnväder. Parkerade i garaget, åkte upp och gick direkt till BR leksaker. Simon sa att han skulle kräkas men såg inte så illa ut så jag tänkte inte så mycket på det. Vi gick till kassan, och då hostar han lite och säger det igen. Jag ber snabbt kassörskan om en tom kasse och vips så stod Simon där och kräktes – i kassen. Jag såg i periferin hur de bakom mig i kön betalade och hur Joel springer runt med kassen med våra saker (som jag inte hunnit betala än). Lyckas hålla kräkkassen samtidigt som jag drar upp näsdukar ur fickan eftersom Simon fick panik då det kom kräk genom näsan.

Det hela avlöper väl och jag kan betala och sen slänga kräkspåsen i en papperskorg.

Sen spenderade vi ytterligare 1,5 timme i Farsta med att besöka Stadium, Panduro, Sushistället för lunch, Apoteket och sen lite lek ute vid fontänerna.

Roligt att hitta på såna här saker nu. Utan vagn, utan blöjor och ändå går det finfint.En kommentar to “Fullt upp på Farsta”

  1. […] valde en mask på Panduro idag. Redan i butiken såg han lite läskig ut. Värre blev det när han kom hem och ville måla […]

Kommentera