Slumpad post: Kramas
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Syr just nu

| 2012-06-27, 11:36

Jag har en förmåga att påbörja en hel hög projekt och sen inte slutföra förrän jag måste. Gillar dock att byta lite saker och sy lite här och var. Känns som att man då vips är klar med så många saker. Nu försöker jag fundera lite över vad jag vill hinna sy före vi drar på semester och inser att jag inte hinner allt så jag borde prioritera 🙂

I mars hade jag en önskelista och faktiskt så har jag avverkat flera av sakerna där, och några är på gång. Här kommer en aktuell lista över saker jag har påbörjat och sen saker jag vill.

 • Tröja till Ingela. Utklippt och sömnad påbörjad.
 • Hajtröjor till barnen och John, tyg och mönster klara. Ska bara pussla ihop det hela.
 • Tröja till mamma. Bara fållar kvar.
 • Kjol till Sandra. Bara midjan och fållen kvar (om det ska vara fåll).
 • Luvtröja till Joel. Dragkedja och luva kvar. Två osäkra kort så då skjuter jag lätt upp det.
 • Verktygströjor till grabbarna – bara fållar kvar.

Vill sy snarast (typ närmaste veckan). Listar inte sånt som jag vill sy senare.

 • Tröja till Eric. Tyg valt.
 • Soltröjor i solvind till hela familjen. Bara att skära ut och sy. Byxorna är klara men obloggade.
 • Tjuv- och poliströjor till barnen. Tyget ligger och väntar.

Vet inte riktigt hur jag ska få ihop det med träning (inför triathlon), train along (skriva ner dagens utmaningar för kommande tre veckor), två behandlingar, fem arbetsdagar och samtidigt hinna packa för några veckor på resande fot. Kanske blir det bloggen som får stryka på foten?6 kommentarer to “Syr just nu”

 1. sandra says:

  vad e fåll?

  • Sue says:

   Fållen är nederkanten som viks upp, typ. Jag har overlockat den nu, kommer nog bild på din fb-logg senare så får du själv bestämma 🙂

 2. Sue says:

  Sådär, Ingelas tröja klar och även poliströjorna. Bara resten kvar då 🙂

 3. Sue says:

  Endast hajtröjor och luvjacka som inte är klara av allt jag ville sy. Pust!

 4. […] 5 tröjor från början till slut, plus lite småfix på andra plagg, men nu är det jag absolut ville ha klart till semesterturen klart. Nästa gång vi ska iväg någonstans ska jag intala mig att vi åker […]

 5. […] är bra att skriva ner vad jag vill sy för att fokusera rätt. Den inför semestern hann jag i princip klart, men den från tidigare i vår har lite kvar som jag fortfarande vill […]

Kommentera