Slumpad post: Testa skidorna
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Johansson, Katarina: Badskumt

| 2012-07-02, 19:35

Efter att ha läst Förgiftad förra året så var det här en passande fortsättning, och fördjupning inom ett visst område.

Har läst och bläddrat till och från ganska länge och det är en bok man vill ha lättillgänglig i bokhyllan. Största anledningen till det är att alla knasiga namn är helt omöjliga att komma ihåg. Önskar mig en lite lätthanterad inplastad lista att ha med när man handlar. Minns såklart några busar i branschen och försöker att inte köpa saker som innehåller dem, men det är svårt.

Besöken hos frissan blir i framtiden klart billigare för färga/tona håret det lägger jag ner. Min naturliga färg får funka bra 🙂

Man blir mörkrädd av ett kapitel i slutet som handlar om lobbyismen i EUs högkvarter. Huga.

En av de viktigaste böckerna just nu känner jag. För mig själv och min familj, för naturen och framtiden. Om det nu går segt på högre ort så får man ta sitt ansvar själv och se till att sprida budskapet vidare – och att köpa det som är minst dåligt.

Boken är uppdelad i lite olika kapitel och de kan alla läsas för sig. Åsnemöjlk och blyvitt, Hur ligger det till, Vågar du läsa det finstilta?, Tillbaka till naturen, Lycka på burk, På upptäcktsfärd i badrumsskåpet, Hjälp på vägen.

Framöver kommer jag att rensa hemma i badrumsskåpet och se till att det jag köper hem är lite mer granskat än hittills.

Nu finns den dessutom i pocket!Kommentera