Slumpad post: Fiktiviteter: Kalender dag 15
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sytt och packat

| 2012-07-06, 23:24

Klockan närmar sig halv 12. Joel tystnade helt plötsligt för en stund sen och när vi tittade så hade han somnat i vår säng. Simon är i full rulle i barnrummet och leker och verkar helt ointresserad av att sova. Vi har snart packat det mesta nu.

John har jobbat och jag har varit hemma med barnen. Vi har handlat och sen fixat hemma. Jag har mest sytt. 5 tröjor från början till slut, plus lite småfix på andra plagg, men nu är det jag absolut ville ha klart till semesterturen klart. Nästa gång vi ska iväg någonstans ska jag intala mig att vi åker två dagar tidigare och då känna pressen i förtid. Blogga om det jag sytt får jag göra senare.

Igår kväll fixade jag dessutom pass för train alongen så jag slipper hitta på under turen. Roligt var det men det tar ju lite tid att vara kreativ.Kommentera