English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Stockholm – Ed

| 2012-07-11, 9:00

Lördag morgon ställde vi klockan eftersom vi fått vana på sovmorgon. Barnen fortsatte sova så vi hann fixa och förbereda i lugn och ro. När vi väckte dem vid 9 så ville de direkt sätta sig i bilen som jag börjat packa så smått.

Strax före 11 kom vi iväg efter att ha strulat lite med placeringen av Joels cykel. I år är första gången vi drar iväg utan vagn och utan blöjor. Stora barn!

Vi startade dvd:n, hade kräkhinken redo och drog iväg. Gick hur bra som helst. Vi stannade på McD i Eskilstuna och brummade sen till Karlstad och hittade en camping, Bomstadbaden, där vi först lekte, sen åt glass för att till sista bada. Otroligt lyckad paus och det tog inte lång tid förrän båda barnen sov och vaknade egentligen först när vi hade 2-3 km kvar till mormor.

Vi packade in, åt lite, lekte massor. Somnade gjorde vi alla vid 11-tiden. Alla mycket nöjda med första dagen på resande fot.Kommentera