Slumpad post: På promenad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Äventyrslandet igen

| 2012-07-16, 19:28

En favorit förra sommaren var Äventyrslandet så det stod på önskelistan för i år oxå. Kollade väderprognoser på lite olika ställen och det såg okej ut idag så vi chansade.

Väl framme vi fick tyvärr negativt besked om bältesstolens inverkan på illamåendet för Simon kräktes. Nåja, det glömdes snabbt och vi gick in i parken.

Vi, fast mest barnen, åkte karuseller, hoppade och lekte. Vi tittade på cirkus och åt lunchbuffé. Badade och åkte vattenrutschkanor (ej badkrukan John men jag måste erkänna att det gick på ren vilja för vattnet var iskallt). Vi missade dock totalt att det var en flicka som skadade sig – kanske var före vi kom dit.

Vi såg de svarta regnmolnen från lysmasken/tusenfotingen och kom snabbt överens om att köpa glass och sen gå direkt till bilen. Vi fick åka två extra varv av någon anledning och hann nästan bli lite stressade. Barnen valde slush istället för glass och vi hann precis i tid till bilen. 1 minut senare öste regnet ner och vi kunde i lugn och ro äta klart och sen styra kosan hemåt med fyra trötta, men nöjda personer.Kommentera