Slumpad post: Pixiböcker
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ränder från Strömming

| 2012-07-23, 22:20

Ett annat tyg jag spanat in mig på sen länge (förutom solvind) var ett randigt som Strömming tryckte upp. Det hann jag dock inte beställa före tygutmaningen drog igång så det var bara att bita ihop och sy, vilket jag gjorde med bravur. Tyget hann precis komma före vi stack på semester så först nu är det tvättat och fotat.

  • Vägskyltar i jersey som jag såklart inte kunde låta bli när jag ändå skulle beställa. Kan tänkas bli vintermössor.
  • Ränder i svart jersey. Köpt till mig men barnen gillade så vi får se hur vi lyckas dela upp det.
  • Fairies i borstad bomullsjersey som jag redan har men detta är till Cia som ska få en tröja.

Totalt blev det 4 meter tyg vilket jag sytt ihop tillräckligt för att få köpa (tygutmaningen), men inte mycket kvar att handla för nu så bara att sy mer 🙂Kommentera