Slumpad post: Dagen idag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Veckans utmaning (vecka 8)

| 2012-07-29, 22:00

Sista veckan! Nu går vi upp till 40 minuter som enligt vissa är en magisk gräns. Min rekommendation är alltså att komma hit men sen inte pressa sig så mycket mer om man inte har specifika mål – som att springa en mil, eller ett lopp eller så. Utmana gärna dig själv med att variera din löpning, både vad gäller mixen av att gå och springa, men oxå typ av underlag och bana. Vill man sen ha lite extra krydda på det så bakar man inte lite roliga övningar nu och då under passet.

Utöver dagens pass ska du under veckan genomföra två löppromenader.

Krav: Minst 40 minuter där du går 1 minut, springer 3 minuter och sen fortsätter så.

Huvudsidanövningsbeskrivningarveckans utmaningalla pass hittills (rss till dem), alla poster om Train Along (rss till dem)  


Kommentera