Slumpad post: Stolt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Burpeesar

| 2012-08-01, 8:55

Igår var jag och Jennie ute och sprang/gick på kvällen och innan jag stack ut lovade jag att barnen skulle få följa med på en runda nästa gång (på cykel). När jag så kom hem så ville de ha träningskex och Simon ville genast ut och springa. Han tyckte nämligen att man skulle äta träningskexet när man sprang.

Inte kunde jag neka honom det. Joel var inte sen att hänga på. Vi skulle ta Tilda-varvet och Joel räknade ner. Vi sprang iväg, Simon började direkt knapra på kexet och fnissade. Joel stannade efter 50 meter och ville att vi oxå skulle göra det.

Vi ställde oss på startlinje igen och vips så stod Joel och gjorde knäböj. Jag frågade om vi skulle göra oxå och det skulle vi. Efter ett par stycken började Joel räkna igen. Nu sprang vi kanske 80 meter tills det var dax att stanna igen. Den här gången skulle vi göra burpesar bestämde Joel! Tre stycken. Ett stop till hann vi med före vi kommit varvet runt och då skulle vi göra en burpee.

Härligt inspirerande!!En kommentar to “Burpeesar”

  1. John says:

    Imorse gjorde Simon några burpeesar (typ) helt spontant… Jag lyckades filma det hela. 😆

Kommentera