Slumpad post: Klarat semestern
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kalsonger till barnen

| 2012-08-17, 7:12

Grannen Tilda var här för ett tag sen och vi pratade om att sy. Hon tittade bland tygerna och hittade ett hon gillade. Jag föreslog att jag skulle sy trosor till henne och kalsonger till Joel och Simon i tyget. Det gillade hon.

Vips så hade jag ritat av mönster till dem och skurit ut delarna. Sen sydde jag ihop lite då och då. Det var superkul med coverpron nu. Är sååååååå nöjd! Vågade även använda den när jag fållade benen.

Hade kvar tråden från Johns kalsonger och insåg att det skulle bli en snygg färgkombo. När grabbarna sen valt resår så fick jag byta ut två trådar så att de matchade resår.

Fick dessutom chans att använda de nya namnlapparna. Otroligt nöjd 🙂 Tildas trosor är dock inte klara för jag måste mäta midjan först.

Mottagare: Joel & Simon
Mönster:  Ottobre 6-2010, storlek 98 och 116. 
Material: Båda tygerna kommer från Znok och resåren tror jag att jag köpte via Susanne på Strömming från något ställe i USA.5 kommentarer to “Kalsonger till barnen”

 1. Camilla says:

  Förstår att du är nöjd de är ju jättesnygga. Vad har du för covermaskin? Jag söker själv efter en just nu.

 2. Karin says:

  Fina grejer sa Palme o Geijer. Och jag!

  Jag har stått emot CoverPro-begäret och nu har det gått över. I stället har jag köpt en helmekanisk Bernina med 50 år på nacken. Så nu har även jag “tres amigos” 🙂 Men fintfint blir det med Covern!

  • Sue says:

   Haha, jag trodde jag stått över oxå men så kom det tillbaka och vips hade jag en maskin. Coolt med tre maskiner. Måste få komma och glo på dem någon gång i höst!!

Kommentera