Slumpad post: Sänkt kostnader
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vilken typ är du?

| 2012-08-23, 9:02

Jag gillar personlighetstest och via Shortcuts nyhetsbrev så hittade jag denna.

Personlighet:
Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Passande karriärer:
Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Hemmafru kanske kunde passa?

Vilken typ är du?Kommentera